Center for Bygningsbevaring Logo

Kurser for fagfolk

Center for Bygningsbevarings kurser formidler viden om traditionelle byggematerialer, håndværksmetoder og energioptimering i ælder fredede- og bevaringsværdige bygninger.


KURSUS i SAVE-registrering februar 2019
Center for Bygningsbevaring udbyder på opfordring dette SAVE kursus, der indeholder en grundig indføring i de redskaber, der kan sikre overblikket i de områder af kommunen, hvor bevaringsværdige bygninger og helheder endnu ikke er kortlagt, eller hvor de skal revideres.
Læs mere om kursusdagen og tilmeld dig HER

Kursusrække om bygningsrestaurering 2019
Centeret har i 2018 afholdt en række kursusdage for private virksomheder og tegnestuer, hvorfor vores store kursusrække ha rligget lidt stille. Kontakt os på info@bygningsbevaring.dk, hvis du har specifikke ønsker til emner eller hvis du vil skrives op og blive orientert som en af de første, når programmet for 2019 ligger klart i løbet af foråret.

Link til den sidst afholdte kursusrække HER

Kursusrækken Bindingsværkshåndværker er udviklet for og udbydes i regi af Netværk for Bindingsværk under BY&LAND. Læs mere HER

Vinterakademi 2018/2019
Den grønne tænketank CONCITO, NCC Construction og Center for Bygningsbevaring i Raadvad afholde et Vinterakademi om "Cirkulær Økonomi i Byggeriet". Dermed sætter vi fokus på, hvordan vi skaber en værdikæde uden spild. Kurset er målrettet nyuddannede og er gratis.
Læs mere HER

Praktisk minikursusrække eller kursus i teambuilding.
Kursusdagene kan sammensættes efter behov og ønske, hvis man er en gruppe. Kontakt os og få et tilbud.

Bestillingskurser for tegnestuer, kommuner, håndværksvirksomheder m.v.
Ring til os og få et programoplæg og et tilbud.